Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Записник са 4. седнице Управног одбора АК Чачак одржане електронским путем дана 10.02.2023. године

Број:304/23
10.02.2023.године

 

Записник са 4. седнице  Управног одбора  АК Чачак, одржане електронским путем, дана 10.02.2023.године

 

Електронски-преко Вибер групе се изјаснили:Председник АК Чачак-Миодраг Алексић, Васиљевић Александар, Милан Бургић, Боривоје Лачњевац,Огњен Славковић, Матић Урош,  Милош Вучићевић,Драгана Јанковић, Никола Караичић, Душан Самарџић, Душан Дробњаковић, Снежана Цветић, Марија Милетић, Слободан Деспотовић, Миљана Милутиновић

 

Д  Н  Е  В  Н  И          Р  Е  Д 

 

1. Организација семинара поводом примене Закона о електронском фактурисању

 

Ад.1

 

Чланови УО АК Чачак су се изјаснили да су сагласни да  се поводом примене Закона о електронском фактурисању, организује једнодневни семинар у петак 24.02.2023.године, у Чачку,  обзиром да је након спроведене анкете, заинтересованост за овај семинар изразило  око 150 адвоката  АК Чачак,а  о трошку АК Чачак, који  за два предавача из Параграфлекса износи  120.000,00 динара.

 

ПРЕДСЕДНИК
АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ ЧАЧАК
Адв.Миодраг Алексић

SRODNE OBJAVE

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.