Scroll Top
Dr Dragiše Mišovića 1/2, Čačak, 32102, Srbija

Onlajn seminar na temu Branilac po službenoj dužnosti

Advokatska akademija Advokatske komore u Srbije, u saradnji sa Misijom OEBS-a u Srbiji, organizuje onlajn seminar na temu „Branilac po službenoj dužnosti“. Cilj seminara je da advokati, kroz razgovor sa kolegama i razmenu iskustava, unaprede znanja i veštine potrebne za zastupanje u krivičnom postupku i dobiju praktične savete za efikasno korišćenje procesnih garancija i relevantne sudske prakse.

Predavači će biti Jugoslav Tintor i Aleksandar Popović a seminar će biti održan u sledećim terminima:

  • 22. mart 2021. u 18 časova;
  • 24. mart 2021. u 18 časova;
  • 29. mart 2021. u 18 časova.

Zainteresovani advokati i advokatski pripravnici prijave mogu poslati na adresu a.k.srbije@gmail.com, najkasnije do 20.03.2021. godine, u naznaku za koji termin se prijavljuju.

Seminar će biti održan preko Zoom online platforme. Počeće kratkim uvodom predavača koji će zatim odgovarati na pitanja učesnika. Svim učesnicima preporučujemo da pre seminara pogledaju snimak diskusije na temu kojoj je posvećen, koji možete pronaći na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=zZglouR3a3c

Kolegama preporučujemo i Priručnik za postupanje advokata u krivičnom postupku, čiji su autori advokati Vladimir Beljanski, dr Veljko Delibašić i Jugoslav Tintor, a izdavači Misija OEBS-a u Srbiji i Advokatska komora Srbije. Priručnik u pdf formatu možete preuzeti ovde https://aksakademija.edu.rs/vest/prirucnik-za-postupanje-advokata-u-krivicnom-postupku-23.html

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.