Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Записник са електронске седнице УО АК Чачак одржане 20.03.2023. године

Број:668/23
21.03.2023.године

 

Записник са електронске седнице УО АК Чачак, одржане 20.03.2023.године

 

Након упућеног позива за седницу , електронским путем су се изјаснили:Миодраг Алексић-Председник, Јанковић Драгана, Огњен Славковић, Марија Милетић, Милош Вучићевић, Миле Живановић, Боривоје Лачњевац, Милан Бургић, Снежана Цветић

 

Д  Н  Е  В  Н  И     Р  Е  Д

 

1.Доношење одлуке о пружању  подршке АК Војводине

 

АК Војводине је за дан 21.03.2023.године,заказала протестно окупљање адвоката испред  зграде суда у Новом Саду,  због  до сада нерешених случајева напада на адвокате, као и најновијег случаја напада на Бероња Божидра, адвоката у Новом Саду.

Обзиром да је ово протестно окупљање мотивисано разлозима заштите адвоката, одбране струке и безбедношћу свих учесника у правосуђу, Председник АК Чачак сматра да треба да  искажемо пуну подржку  колегиницам и колегама из АК Војводине.

 

Ад.1

 

Чланови УО АК Чачак који су се у већини електронским путем  изјаснили, сагласили су се са пружањем подршке  АК Војводине у активностима које предузима и најављује.

 

ПРЕДСЕДНИК
АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ ЧАЧАК
Адв.Миодраг Алексић

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.