Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Informacija o početku rada Call centra AKS za dodeljivanje branilaca po službenoj dužnosti

Poštovane kolege,
U prilogu vam dostavljamo pismo advokata Viktora Gostiljca, predsednika Advokatske komore Srbije o početku rada Call centra Advokatske komore Srbije za postavljanje branilaca po službenoj dužnosti.
Osnivanje Call centra Advokatske komore Srbije dogovoreno je i uređeno Protokolom o razmeni podataka koji je potpisan između Ministarstva pravde, Vrhovnog kasacionog suda, Republičkog javnog tužilaštva i Advokatske komore Srbije.

SRODNE OBJAVE

Comments (1)

Nezadovoljan sam radom kol centra. Naime pre 3-4 meseca dobio sam poziv od kol centra da se odmah javim u PS Trstenik radi pružanja službene odbrane. Kada sam stigao u prostorije PS Trstenik rečeno mi je da je osumnjičeni angažovao svog advokata . Na moje insistiranje PS Trstenik zove kol centar i obaveštava ih da nisam angažovan jer je osumnjičeni izabrao svog advokata. Više nisam pozivan od strane Kol centra, a dobijali su pozive advokati koji su po redosledu iza mene.
Imajući u vidu ovakvu situaciju molim da se od institucije koja je tražila advokata dobije povratna informacija da li je advokat po sl. dužnosti angažovan ili ne. Mislim da ovo nije usamljen slučaj.

Kosanović Gradimir
advokat u Trsteniku.

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.