Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

OKRUGLI STO – BESPLATNA PRAVNA POMOĆ

Poštovane kolege,

Radna grupa Ministarstva pravde za pripremu teksta Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći u saradnju sa Advokatskom komorom Srbije organizuje Okrugli sto sa predstavnicima advokature o Radnoj verziji Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći 25.05.2012. godine. u sali za sastanke Advokatske komore Srbije, Dečanska 13, beograd sa početkom u 15 časova.

Radna verzija zakona i ekspertiza Saveta Evrope nalaze se na sajtu Ministarstva pravde http://www.mpravde.gov.rs/cr/news/vesti/besplatna-pravna-pomoc.html

U cilju što bolje pripreme na navedenom okruglom stolu u prilogu dostavljamo Radnu verziju Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći. Pozivamo Vas da uzmete učešće u radu Okruglog stola i da stavite primedbe, predloge i sugestije na ponudjeni tekst zakona.

Potvrdu učešća možete izvršiti na tel. 011/3239-072, faks 011/3232-203 ili
na e-mail: komora@sbb.rs i a.k.srbije@gmail.com

Preuzmite dokument Radne verzije Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.