Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Онлајн упитник Комисија АК Војодине

Поштоване колегинице и колеге

Адвокатска комора Војводине нас је обавестила да је оформила Комисију за праћење права задржаних и притворених лица. У оквиру задатака који су јој поверени, Комисија је отпочела свеобухватно истраживање на тему делотворности жалбе на решење о задржавању из чл.294ЗКП-а.

Истраживање обухвата две врсте података:

  1. Статистику свих судова у Републици Србији о томе колики број жалби на решења о задржавању је изјављен током прошле године, као и колики број тако изјављених жалби је усвојен
  2. Упитник упућен адвокатима са циљем да се кроз упитник прикупе ставови и искуства адвоката у погледу начина на који у пракси функционише одлучивање о задржавању осумњиченог.

Како би се постигао што већи узорак испитаника, позивамо колеге да узму учешћа у овом анкетном истраживању АК Војводине, тако што ће попунити анкету кликом на линк.

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.