Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Позив на представљање Приручника о трошковима кривичног поступка у Крагујевцу 5. априла 2024.

Поштовани,

Мисија ОЕБС-а у Србији и Врховни суд, у сарадњи са Правосудном академијом, организују представљање Приручника о трошковима кривичног поступка, које ће бити одржано 5. априла у Крагујевцу у судници број.1 Апелационог суда у Крагујевцу са почетком у 10 часова.

Приручник је Врховни суд објавио уз помоћ Мисије ОЕБС-а у Србији и налази се у прилогу.

Замишљено је да кратко представљање приручника прати дискусија у којој су позвани да учествују судије, јавни тужиоци и адвокати са подручја крагујевачке апелације. Агенду вам такође достављамо у прилогу.

Задовољство нам је да позовемо представнике АК Чачка да присуствују представљању овог приручника и учествују у дискусији. Нажалост, број учесника је ограничен па напомињемо да је за представнике АК Чачка предвиђено осам места.

Заинтересовани адвокати би за представљање требало да се пријаве преко портала Правосудне академије, на адреси lms.pars.rs. Кратко упутство за регистрацију на порталу и пријављивање налази се у прилогу.

Надамо се да ћете бити у прилици да се одазовете нашем позиву.

Наравно, стојимо вам на располагању за све додатне информације.

С поштовањем,

Ana Nikolic

Programme Assistant

Human Rights and Criminal Justice

OSCE Mission to Serbia

Španskih boraca 1

11070 New Belgrade

Office: +381 11 3606 285 | Mobile: +381 63 1062 514 | VoIP ext. 4285

Ana.Nikolic@osce.org

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.