Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Program edukacije mladih advokata u Nemačkoj

Poštovani,
U prilogu Vam dostavljamo pozivno pismo za mlade advokate starosti do 35 godina, koji se pretežno bave civilnim i privrednim pravom da se prijave na Program koji tradicionalno organizuje Nemačka fondacija za međunarodnu pravnu saradnju sa Advokatskom komorom Srbije.
Rok za prijavu je 22.11.2018. godine, a odluku o izboru kandidata donosi Nemačka fondacija za međunarodnu pravnu saradnju. Naglašavamo da je visok nivo znanja nemačkog jezika uslov za učešće na pomenutom konkursu i kandidati mogu biti podvrgnuti odgovarajućem ispitu za proveru nivoa znanja jezika.
Molimo Vas da poziv, program i uputnik iz priloga okačite na Vaš sajt, kako bi zainteresovane kolege blagovremeno mogle da se upoznaju sa Programom.
S poštovanjem,

Адвокатска комора Србије
Advokatska komora Srbije
Bar Association of Serbia
Дечанска 13/I спрат, Београд, Србија
Dečanska 13/I sprat, Beograd, Srbija
Dečanska str. 13/I floor, Belgrade, Serbia
tel/phone +381 11 3239-072
fax +381 11 3232-203
e-mail:a.k.srbije@gmail.com i/and office@aks.org.rs

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.