Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Састанак председника регионалних Комора

Дана 22.08.2023.године у организацији АК Чачак, у Чачку је одржан неформални састанак Председника АК Војводине адв. Владимира Бељанског, Председника АК Ниш адв. Милана Петровића, Председника АК Пожаревац адв. Ненада Дедића, Председника АК Зајечар адв. Миодрага Николова и Председника АК Чачак адв. Миодрага Алексића, а поводом актуелних питања везаних за адвокатуру Србије.

Због раније планираних обавеза или коришћења годишњег одмора изостали су Председници АК Београд авд. Момчило Булатовић, АК Крагујевац адв. Звонко Марковић и АК Шабац адв. Милош Мандић, као и Потпредседник АКС адв. Вељко Делибашић, који након оставке Председнице АКС адв. Јасмине Милутиновић врши дужност Председника АКС.

Полазећи од приоритетне потребе за очувањем јединства и стабилности адвокатске организације у Србији, једногласно је заузет став да ће присутни Председници Комора у саставу АКС, сагласно својим овлашћењима, пружити максималну подршку Управном одбору и другим органима АКС, а посебно већ започетим активностима Радне групе за израду текста новог Статута АКС, како би се што пре створили  Законом и Статутом прописани услови за расписивање избора за Председника и Потпредседника АКС, као и за носиоце других функција у органима АКС.

 

ПРЕДСЕДНИК АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ ЧАЧАК

Адв. Миодраг Алексић

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.