Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Семинар на тему „Поступање адвоката у кривичном поступку: бранилац по службеној дужности“

Поштоване колегинице и колеге,

У наставку вам достављамо линк преко којег можете учествовати на семинару на тему „Поступање адвоката у кривичном поступку: бранилац по службеној дужности“, који ће се одржати 11. децембра 2020. године са почетком у 18 часова, преко Зоом интернет платформе. Семинар организују Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије и Мисија ОЕБС-а у Србији, а разговор ће водити и на питања учесника одговарати Југослав Тинтор, адвокат у Београду и председник Адвокатске коморе Београда, и Александар Поповић, адвокат у Београду и председник програмског савета Адвокатске академије АКС.

Циљ семинара је да адвокати, кроз разговор са колегама и размену искустава, унапреде знања потребна за делотворну одбрану у кривичном поступку. Замишљено је да траје око 60 минута.

Да бисте учествовали потребно је да на свом рачунару (са микрофоном и камером) или мобилном телефону у заказано време:

кликнете на линк: https://osce-org.zoom.us/j/93816328114
када се појави опција Open URL:Zoom Launcher, кликнете на то поље
затим у понуђено поље унесете следећу шифру (passcode): 62556886.

Саветујемо вам да се укључите неколико минута пре 18 часова, да бисте на време ушли на платформу и подесили камеру и звук. Ако будете имали било каква питања у вези са коришћењем Зоом платформе, можете их послати на моју е-маил адресу или ме позвати на број 063 106 25 69.

Свим учесницима препоручујемо да пре семинара погледају снимак дискусије на тему којој је посвећен, доступан на yоутубе каналу Адвокатске академије АКС: https://www.youtube.com/watch?v=_h2rJB98hgU.

Уједно препоручујемо и Приручник за поступање адвоката у кривичном поступку, чији су аутори адвокати Владимир Бељански, др Вељко Делибашић и Југослав Тинтор, а издавачи Мисија ОЕБС-а у Србији и Адвокатска комора Србије. У пдф формату можете га преузети овде: https://aksakademija.edu.rs/download/prirucnik-za-advokate.pdf

Ако нисте у могућности да семинару присуствујете у овом термину, можете нам се јавити на ову е-маил адресу како бисмо вам доставили линкове за алтернативне термине (10. децембар у 16:30 или 18 часова).

Срдачан поздрав,

Жарко Марковић

Правни саветник
Одељење за владавину права и људска права
Мисија ОЕБС у Србији
Шпанских бораца 1, 11070 Нови Београд
Телефон: +381 (0)11 3606 228
Мобилни телефон: +381 (0)63 106 25 69

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.