Scroll Top
Dr Dragiše Mišovića 1/2, Čačak, 32102, Srbija

Tribina „Primena Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma“

Advokatska akademija Advokatske komore Srbije i Misija OEBS-a u Srbiji organizuju tribinu na temu „Primena Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma“, koja će se održati 01. novembra 2022. od 16:00 do 18:00 časova u Advokatskoj komori Čačka (Dr. Dragiše Mišovića 1/2).

Razgovor će voditi i na pitanja učesnika odgovarati advokati Aleksandar Popović i Jugoslav Tintor.

Cilj tribine je da advokati, kroz razgovor sa kolegama i razmenu iskustava, unaprede znanja i veštine u pogledu obaveza koje proističu iz Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma.

Zainteresovani advokati i advokatski pripravnici prijave mogu poslati do petka, 28. oktobra na mejl adresu: sekretar@advokatskakomoracacak.rs

Svim učesnicima preporučujemo da pre tribine pogledaju snimak diskusije na temu kojoj je posvećen, dostupan na Youtube kanalu Advokatske akademije AKS: https://www.youtube.com/watch?v=aeLZWi8r9fg

 

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.