Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Obaveštenje o planiranim tribinama za predstavljanje Prednacrta građanskog zakonika

Pozivaju se advokati AK Čačak koji su zainteresovani da uzmu učešće u radu Radne grupe formirane pri AK Srbije sa zadatkom : "Analiza prednacrta građanskog zakonika i stavljanje primedbi" da se jave Stručnoj službi AK Čačak.

Poštovani,

Na sednici programskog saveta Advokatske akademije Advokatske komore Srbije koja je održana 20.06.2019. godine, doneta je odluka o održavanju tribina u sedištima 4 advokatske komore kao najbrojnije – AK Beogarda, AK Vojvodine, AK Niša i AK Čačka, na kojima će biti predstavljan Prednacrt građanskog zakonika.

Kao što Vam je poznato, Prednacrt građanskog zakonika u poslednjoj verziji objavljen je od strane Advokatske komore Srbije u Braniču broj 3 i 4/2018, na koji način svi advokati mogu da se upoznaju sa tekstom i predloženim rešenjima iz Prednacrta, kao i da se pripreme za javne rasprave koje se očekuju u toku jeseni.

Programski savet Advokatske akademije AKS je, s obzirom da se radi o izuzetno važnom propisu, doneo odluku da se u navedene 4 komore organizuje ukupno 12 tribina u periodu od 01.oktobra.2019. godine do kraja februara 2020. godine. Na tribinama će učešće uzeti profesor dr Miodrag Orlić, sa još nekoliko profesora koji su radili na tekstu Prednacrta, a pored profesora Prednacrt bi na ovim tribinama predstavljali advokati – predavači Advokatske akademije AKS.

Molim Vas da o predstojećim tribinama obavestite advokate – Vaše članove i da pozovete zainteresovane advokate sa svog područja koji bi želeli da učestvuju u radu radne grupe AKS sa zadatkom: “Analiza Prednacrta građanskog zakonika i stavljanje primedbi” da se prijave i da nas nakon toga obavestite o njihovim imenima i kontakt podacima kako bi Programski savet usaglasio rad ove Radne grupe.

O tačnim datumima održavanja tribina naknadno ćemo Vas obavestiti.

Sa poštovanjem,

Jasmina Milutinović, advokat
Sekretar Advokatske akademije Advokatske komore Srbije

Адвокатска комора Србије
Advokatska komora Srbije
Bar Association of Serbia
Дечанска 13/I спрат, Београд, Србија
Dečanska 13/I sprat, Beograd, Srbija
Dečanska str. 13/I floor, Belgrade, Serbia
tel/phone +381 11 3239-072
fax +381 11 3232-203
e-mail:a.k.srbije@gmail.com i/and office@aks.org.rs

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.