Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Poziv i agenda za Prvo advokatsko savetovanje, Zlatibor 26-28.10.2018.

Poštovani,

Obaveštavamo vas da Advokatska komora Beograda organizuje “Prvo advokatsko savetovanje” koje se održava u Hotelu “Mona Zlatibor” na Zlatiboru u periodu od 26-28. oktobra 2018. godine. U pitanju je višednevni seminar sastavljen od šest panela koji obrađuju teme od suštinskog značaja za advokatsku profesiju i na kojima će uzeti učešće diskutanti različitih profesija koji uživaju ugled u stručnoj javnosti.

Ovim putem upućujemo javni poziv svim zainteresovanim advokatma, članovima Advkatske komore Čačka, da prisustvuju seminaru “Prvo advokatsko savetovanje” na Zlatiboru.

Molimo vas da u cilju informisanja vašeg članstva objavite obaveštenje o terminu održavanja seminara i agendu događaja na oficijelnoj web stranici Advokatske komore Čačka.

S kolegijalnim poštovanjem,

Predsednik

Advokatske komore Beograda

Jugoslav Tintor, advokat

 

Advokatska komora Beograda

Bar Association of Belgrade

Dečanska br.13/2 sprat, Beograd, Srbija

Decanska str. 13/2 floor, Belgrade, Serbia

tel/phone + 381 11 3239-805, + 381 11 3239-846

e-mail: office@akb.org.rs, advokatskakomorabeograda2@gmail.com

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.