Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Poziv – Stručno usavršavanje Medijacija u SAD i Evropi

Poštovane koleginice i kolege,

 

Nadamo se da ste dobro.

 

Imamo veliko zadovoljstvo da vas obavestimo da su Partneri Srbija u saradnji sa Nacionalnim udruženjem medijatora Srbije (NUMS) obezbedili fantastičnu priliku za stručno usavršavanje u oblasti medijacije. Naime, 2. novembra 2018. godine, od 12:00 – 15:00 u Medija centru u Beogradu, imaćemo priliku da ugostimo neke od najeminantnijih medijatora iz SAD i Evrope, koji će sa prisutnim medijatorima razgovarati o medijaciji u SAD i Evropi, kao i o naprednim veštinama medijatora. Poziv za navedeni događaj sa kratkim informacijama o panelistima je u prilogu.

 

Imajte u vidu da je ovo jedinstvena prilika jer do sada nismo imali prilike da u našoj zemlji čujemo svetske medijatore ovako visokog profila sa iskustvom u rešavanju kompleksnih privrednih i imovinskih sporova.

 

Partneri Srbija podneli su zahtev Ministarstvu pravde za akreditaciju ovog događaja sa 3 (tri) sata stručnog usavršavanja, a na osnovu sporazuma o saradnji između Partnera Srbija i NUMS-a učešće na ovom događaju je besplatno za članove NUMS-a.

 

Kao što možete pretpostaviti, broj mesta na ovom događaju je ograničen, a interesovanje veliko, tako da će se prijave za učešće na ovom događaju primati onim redoledom kojim pristignu.

 

Adresa za prijavljivanje je office@partners-serbia.org, a za sva pitanja molimo da nas kontaktirate.

Srdačan pozdrav,

Partneri Srbija

 

 

Partneri za demokratske promene Srbija

Svetozara Markovića 9, Beograd

Tel: 011 32 31 551, 32 31 552

Fax: 011 32 31 553

www.partners-serbia.org

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.