Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Позив на семинар – ПОВЕЋАЊЕ ДОСТУПНОСТИ БЕСПЛАТНЕ ПРАВНЕ ПОМОЋИ ЗА ЖЕНЕ СА ИСКУСТВОМ НАСИЉА

Правни факултет у Крагујевцу, Правни факултет Унион у Београду и Департман за правне науке Међународног универзитета у Новом Пазару сарађују са Удружењем Феномена на реализацији активности пројекта “Повећање доступности бесплатне правне помоћи за жене жртве насиља” у оквиру којег се реализује и овај семинар. Осим семинара, пројекат има и друге важне активности – спровођење истраживања, покретање интернет платформе за правну подршку жртвама насиља, као и додатне обуке за студенте и студенткиње и удружења грађана.

У прилогу можете наћи позивно писмо за предстојећи семинар са линком за пријаву и контакт подацима организаторки семинара, агенду семинара и кратке биографије истакнутих излагача/ица.

 

Јасна Колаковић Смиљанић, Адвокатица, Краљево
чланица Управног одбора пројекта

Јасна Колаковић Смиљанић
Адвокат | Краљево, Ул.Хајдук Вељкова бр.77
phone: +381658286333
email: jasnakolakovic@gmail.com

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.