Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

SAVETOVALIŠTA PROTIV NASILJA U PORODICI

ADVOKATSKA KOMORA SRBIJE

Ul. Dečanska br. 13
Upravnom odboru Advokatske Komore Srbije

 

Poštovani,

Obraćam Vam se ispred „Savetovališta protiv nasilja u porodici” koje sprovodi jednogodišnji projekat pod nazivom ,,Uspostavljanje mreže advokata specijalizovanih za pružanje pravne pomoći žrtvama porodičnog nasilja u Srbiji” uz podršku USAID Projekta za reformu pravosuđa i odgovornu vlast.

Želimo da u realizaciju ovog projekta uključimo advokate sa teritorije cele Republike Srbije koji bi svojim profesionalnošću i stručnim znanjem doprineli borbi protiv nasilja u porodici. Pružanjem pravnih saveta i sastavljanjem inicijalnih akata uticali bismo na širenje dostupnosti pravnih mehanizama žrtvama porodičnog nasilja. Cilj je formiranje mreže advokata koji bi svojim aktivnim učešćem u borbi protiv nasilja u porodici, doprineli i porastu ugleda advokature u Republici Srbiji.

Molimo vas da preko Advokatskih Komora Niša, Zaječara, Čačka, Kragujevca, Šapca i Požarevca uputite poziv svim advokatima koji žele da pruže pravnu pomoć žrtvama porodičnog nasilja u oblasti porodičnog prava i zaštite od nasilja u porodici.

U tom cilju molimo Vas da pozivno pismo i formular za prijavu dostavite pomenutim Advokatskim Komorama, s obzirom da je predviđeno vreme za prijavljivanje do 28-og marta 2014.godine.

U Beogradu,

Advokat

Dana 10.03.2014. godine

Tijana Kostić

advokat.tijanakostić@gmail.com
Preuzmite dokumente u Word ili PDF formatu:

CAFV – Pozivno pismo advokatima.doc

CAFV – Pozivno pismo advokatima.pdf

CAFV – Prijavni formular.doc

CAFV – Prijavni formular.pdf

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.