Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Трибина „Примена Закона о спречавању прања новца и финансирања тероризма“

Адвокатска академија Адвокатске коморе Србије и Мисија ОЕБС-а у Србији организују трибину на тему „Примена Закона о спречавању прања новца и финансирања тероризма“, која ће се одржати 01. новембра 2022. од 16:00 до 18:00 часова у Адвокатској комори Чачка (Др. Драгише Мишовића 1/2).

Разговор ће водити и на питања учесника одговарати адвокати Александар Поповић и Југослав Тинтор.

Циљ трибине је да адвокати, кроз разговор са колегама и размену искустава, унапреде знања и вештине у погледу обавеза које проистичу из Закона о спречавању прања новца и финансирања тероризма.

Заинтересовани адвокати и адвокатски приправници пријаве могу послати до петка, 28. октобра на мејл адресу: sekretar@advokatskakomoracacak.rs

Свим учесницима препоручујемо да пре трибине погледају снимак дискусије на тему којој је посвећен, доступан на Youtube каналу Адвокатске академије АКС: https://www.youtube.com/watch?v=aeLZWi8r9fg

 

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.