Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

е-Шалтер (е-катастар)

Почев од 02.03.2020. године сва комуникација адвокатских канцеларија са службама катастра моћи ће да се обавља у дигиталном облику путем сервиса еШалтер за који је Републички геодетски завод обезбедио је нове функционалности.

 

Путем еШалтера адвокатске канцеларије моћи ће да поднесу дигитални захтев било којој служби катастра у Србији, без одласка на шалтер.

 

Адвокатске канцеларије се за укључење у дигиталну комуникацију обраћају Републичком геодетском заводу на емаил адресу:  advokati-esalter@rgz.gov.rs

 

За укључење у дигиталну комуникацију потребно је на горе наведену адресу доставити званичан захтев адвокатске канцеларије печатиран и електронски потписан и потврду Адвокатске коморе о упису у именик адвоката не старију од 15 дана.

 

У захтеву потребно је навести званично  пословно име адвокатске канцеларије, адресу на којој је регистровано пословање, контакт телефон и званичну e-mail адресу адвокатске канцеларије на коју ће бити достављени параметри за логовање.

 

На сајту Републичког геодетског завода, у делу Услуге, доступни су и други сервиси еКатастра.

За све додатне информације посетите сајт www.rgz.gov.rs.

 

Контакт особа за све додатне информације у вези наведеног је Милица Миленковић, е-маил: advokati-esalter@rgz.gov.rs

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.