Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Poziv za dostavljanje predloga

ADVOKATSKIM KOMORAMA U SASTAVU ADVOKATSKE KOMORE SRBIJE

Poštovane kolege,

Upravni odbor Advokatske komore Srbije na zasedanju održanom 06.11.2017. godine doneo je odluku o raspisivanju konkursa za imenovanje glavnog i odgovornog urednika časopisa “Branič”.

Konkurs je objavljen u dnevnom listu “Politika” izdanje za Srbiju, dana 14.12.2017. godine, a istog dana i na internet prezentaciji Advokatske komore Srbije.

Rok za podnošenje prijava za učešće na konkursu je 30 dana od dana njegovog objavljivanja. Prijave se podnose na adresu Advokatske komore Srbije, Dečanska 13, 11000 Beograd, sa dokazima o ispunjavanju uslova i predlogom aktivnosti za ostvarivanju i sprovođenje programske koncepcije časopisa.

U prilogu možete pogledati Odluku Upravnog odbora Advokatske komore Srbije broj 739-18/2017.

Branič

Molimo Vas da o raspisivanju konkursa obavestite sve advokate koji su upisani u Imenik vaše Advokatske komore i dostavite eventualni predlog kandidata za imenovanje glavnog i odgovornog urednika časopisa “Branič”.

Takođe Vas pozivamo da u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa za izbor glavnog i odgovornog urednika časopisa “Branič” (dan objavljivanja 14.12.2017. godine) dostavite predlog za člana uređivačkog odbora časopisa “Branič” iz vaše Advokatske komore.

Na 8. sednici Upravnog odbora razmatran je uzveštaj o radu Advokatske akademije Advokatske komore Srbije i doneta odluka da se sve advokatske komore u sastavu Advokatske komore Srbije pozovu da predlože po jednog kandidata za člana Programskog saveta Advokatske akademije Advokatske komore Srbjije za naredni mandatni period. Molimo Vas da predlog člana Programskog saveta dostavite do naredne sednice Upravnog odbora Advokatske komore Srbije koja je planirana za 23.12.2017. godine.

S kolegijalnim poštovanjem,

Адвокатска комора Србије
Advokatska komora Srbije
Bar Association of Serbia
Дечанска 13/I спрат, Београд, Србија
Dečanska 13/I sprat, Beograd, Srbija
Dečanska str. 13/I floor, Belgrade, Serbia
tel/phone +381 11 3239-072
fax +381 11 3232-203
e-mail:a.k.srbije@gmail.com i/and komora@sbb.rs

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.