Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

POZIV ZA UPIS NA SEMINAR OBUKE ADVOKATSKIH PRIPRAVNIKA ZA POLAGANJE PRAVOSUDNOG ISPITA

Advokatska komora Čačak objavquje poziv za prijavu advokatskih pripravnika, upisanih u Imenik advokatskih pripravnika (volontera) AK  Čačak, na obuku za polagawe pravosudnog ispita.

 Nastavu i vežbe držaće predavači Advokatske akademije AK Srbije, prema programu koji je propisan Zakonom o pravosudnom ispitu i Pravilnikom o programu pravosudnog ispita.

Nastava počinje 1. aprila 2017. godine (subota) i traje do 01. jula 2017.godine  a prema Planu i programu koji će biti objavqen na sajtu AK Čačak. Nastava će se održavati u  navedenom periodu, svake subote, u vremenu od 10,00-15,00 časova, u prostorijama AK Čačak, u Čačku, ul.Dragiše Mišović br.1/2.

Rok za prijavu je 25.mart 2017. godine.

Kandidati se prijavljuju elektronskim putem, na adresu:

sekretar@advokatskakomoracacak.rs

info@advokatskakomoracacak.rs

Pravo prijavljivanja imaju kandidati koji u aprilu 2017. godine, imaju najmanje godinu i po pripravničkog staža u advokaturi.

Seminar je besplatan.

U prilogu preuzmite plan obuke pripravnika

STRUČNA SLUŽBA
AK ČAČAK

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.