Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

ПОЗИВ

Поштоване колегинице и колеге,

На седници УО АК Чачак од 13.12.2022. донета је одлука о прибављању понуда од електронских база прописа за закључење уговора по повлашћеним ценама за чланове наше Коморе.

Једину понуду доставио је „Интермеx“ ДОО из Београда који нуди годишњу претплату 5.000,00 дин. без икаквог ограничења уз минимално поручених 100 лиценци. Претплата подразумева приступ бази података за праћење прописа, судске праксе, мишљења, модела аката, уговора и образаца, стручних текстова.

Понуде су затражене и од „Параграф леx“ ДОО и од „Инг-про“ ДОО, као најзаступљенијих база прописа, али нам они понуде нису доставили.

Позивамо заинтересоване колегинице и колеге да се јаве Стручној служби АК Чачак најкасније до 15.2.2023, како би на наредној седници УО била донета коначна одлука о закључивању уговора по повлашећним ценама.

С поштовањем,

ПРЕДСЕДНИК
АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ ЧАЧАК
Адв. Миодраг Алексић

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.