Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Саопштење Министарства правде у вези састанка 25.12.2014.‏

 Стручни тим Министарства правде и АКС у петак наставља са радом

Стручни тим у чијем саставу су представници Министарства правде и Адвокатске коморе Србије састао се данас по шести пут, а у циљу проналажења решења поводом протеста адвоката и њихових захтева.

Након конструктивног разговора на коме су чланови тима износили правна мишљења о темама које су дефинисане током претходних сусрета, представници министарства и АКС су се договорили да разговоре наставе сутра, 26. децембра 2014. године.

Састанак ће бити одржан у просторијама Министарства правде са почетком у 11 часова.

Стручни тим АКС чине председница Адвокатске коморе Чачка Јасмина Милутиновић, Мирјана Јовановић Томић и Тања Арсић из Адвокатске коморе Војводине, док Министарство правде представљају помоћници министра правде Чедомир Бацковић и Нела Кубуровић, као и директор Републичког секретаријата за законодавство Дејан Ђурђевић.

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.