Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Упутство адвокатима Србије у вези протеста адвоката Црне Горе

АДВОКАТСКИМ КОМОРАМА У САСТАВУ АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

Поштоване колеге,

Ванредна скупштина Адвокатске коморе Црне Горе донела је одлуку о општој обустави пружања правне помоћи почев од понедељка 24.05.2021. године. С тим у вези Управни одбор Адвокатске коморе Србије донео је одлуку о усвајању обавезујућег упутства за све адвокате у Србији, коју можете погледати у прилогу.

Такође објављујемо одлуку о обустави рада Адвокатске коморе Црне Горе, упутство за поступање адвокатима Црне Горе и записник са Ванредне скупштине Адвокатске коморе Црне Горе.

Позивамо све адвокате Србије да поступају у складу са обавезујућим упутством Адвокатске коморе Србије и да не предузимају радње које би могле да имају карактер кршења одлуке Ванредне скупштине Адвокатске коморе Црне Горе за све време трајања обуставе пружања правне помоћи у Црној Гори.

Молимо Вас да са одлуком Управног одбора Адвокатске коморе Србије упознате чланство.

С поштовањем,

Адвокатска комора Србије
Advokatska komora Srbije
Bar Association of Serbia
Дечанска 13/I спрат, Београд, Србија
Dečanska 13/I sprat, Beograd, Srbija
Dečanska str. 13/I floor, Belgrade, Serbia
tel/phone +381 11 3239-072
fax +381 11 3232-203
e-mail:a.k.srbije@gmail.com i/and office@aks.org.rs

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.