Scroll Top
Др Драгише Мишовића 1/2, Чачак, 32102, Србија

Sednica Upravnog odbora

Dana 19.02.2010.god. Upravni odbor Advokatske komore Čačak održaće sednicu Upravnog odbora u Kruševcu u 18,00 sati, nakon koje će se održati i sastanak članova Upravnog odbora AK Čačak sa članovima Odbora advokata Kruševca.

Nakon završetka ovih sastanaka, za učesnike će biti organizovana večera i druženje u restoranu po izboru Kruševačkih advokata.

Dana 19.02.2010.god. Upravni odbor Advokatske komore Čačak održaće sednicu Upravnog odbora u Kruševcu u 18,00 sati, nakon koje će se održati i sastanak članova Upravnog odbora AK Čačak sa članovima Odbora advokata Kruševca. Nakon završetka ovih sastanaka, za učesnike će biti organizovana večera i druženje u restoranu po izboru Kruševačkih advokata.

Pozivaju se svi članovi Odbora advokata Kruševca da uzmu učešća u ovom sastanku.

Dana 27.02.2010.god., povodom obeleževanja 148.godina postojanja advokature Srbije-Dana advokature, Upravni odbor AK Čačak organizuje zabavu-večeru sa muzikom u Motelu «Kole» u Konjevićima kod Čačka, sa početkom u 19,00 sati.

Dana 15.05.2010.god. u Čačku održaće se Izborna skuština Advokatske komore Čačak sa početkom u 12,00 sati, u Sali Grada Čačka, nakon čega će za učesnice Skupštine, biti organizovan ručak u Motelu «Livade» u Preljini (pored Ibarske magistrale).

Dnevni red za Izbornu skupštinu biće naknadno objavljen i dostavljen svim članovima komore sa potrebnim materijalom….

SRODNE OBJAVE

VAŠ KOMENTAR

Privacy Preferences
Kada posetite našu internet stranicu, ona može da čuva informacije preko vašeg pretraživača iz određenih usluga, obično u obliku kolačića. Ovde možete promeniti podešavanja privatnosti. Imajte na umu da blokiranje nekih vrsta kolačića može uticati na vaše iskustvo na našoj veb stranici i uslugama koje nudimo.